.

Irodaszer katalógus - Kék Katalógus 2020 (ár nélkül)

A 2020-as Kék irodaszer katalógus nyomtatott és digitális formában egyaránt elérhető ITT. A katalógus óriási segítséget nyújt a vállalati irodaszer beszerzésben.
Cikkszám: COR=KIADVANY1701
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Raktáron
Eladási ár: 165,10 Ft /db Nettó eladási ár: 130,00 Ft /db Egységár: 165,10 Ft /db

További információra van szüksége? Hívjon minket most! Tel: +36 30 501 5885 H-P:

Küldhet e-mail üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Szívesen állunk rendelkezésére. Kapcsolat...

Kiszállítás akár 3 órán belül (Bp. és vonzáskörzete), országosan 2-3 munkanap. Részletek...

Minden termékre 14 napos visszavásárlási garancia.

Termék leírás
Részletek

Idén még több termékkel és még több könnyítő funkcióval bővült a katalógus nyomtatott és digitális formája egyaránt. Még több környezettudatos termékkel bővítettük kínálatunkat, amik rögtön a katalógus elején kaptak helyet.

A KÉK irodaszer katalógus ár nélküli. Az árak a gyorskeresés funkcióval áruházunkban pillanatok alatt lekérhetők, csupán a katalógusban feltüntetett rendelési kódot kell beírni.

A tartalomjegyzék színkód alapú. Ez elősegíti, hogy az adott kategóriát a nyomtatott változatban is gyorsan megtaláljuk.

Amennyiben Önre a márkahűség jellemző, akkor a színkódos tartalomjegyzék és a márkák szerinti útmutató összevonása óriási segítséget nyújt. A színek és adatok alapján gyorsan megtalálja kedvenc márkáihoz tartozó termékeket, termékcsaládokat.

Ha Ön konkrétan tudja, hogy milyen terméket keres, márkától függetlenül, akkor az irodaszer katalógus végén a betűrendes kereső lesz segítségére.

Rendelési kód alapján is gyorsan kikereshető egy-egy termék. A katalógus végén a rendelési kódok betűrendben találhatók, hozzárendelve az oldalszámmal és a cikkszámmal. Így percek alatt megtalálható egy konkrét termék rendelési kód alapján.

Látható, hogy a KÉK irodaszer katalógus összeállítása során a szerkesztők mindenre gondoltak annak érdekében, hogy Ön a legkisebb időráfordítással megtalálja a keresett terméket.

A KÉK irodaszer katalógus digitális formában is elérhető, mely kényelmi funkciói miatt egyre népszerűbb.

Vélemények
Írja meg a véleményét

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Termék címkék
Termék címkék

Használjon szóközt a címkék elválasztásához. Használjon egyes idézőjeleket(') a kifejezésekhez.