.

Irodaszer katalógus - Kék Katalógus 2021 (ár nélkül)

A 2021-es Kék irodaszer katalógus nyomtatott és digitális formában egyaránt elérhető ITT. A katalógus óriási segítséget nyújt a vállalati irodaszer-beszerzésben.
Cikkszám: COR=KIADVANY1798
Csomagolási egység: db
Elérhetőség: Raktáron
Eladási ár: 165,10 Ft /db Nettó eladási ár: 130,00 Ft /db Egységár: 165,10 Ft /db

További információra van szüksége? Hívjon minket most! Tel: +36 30 501 5885 H-P:

Küldhet e-mail üzenetet a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Szívesen állunk rendelkezésére. Kapcsolat...

Kiszállítás akár 3 órán belül (Bp. és vonzáskörzete), országosan 2-3 munkanap. Részletek...

Minden termékre 14 napos visszavásárlási garancia.

Termék leírás
Részletek

Idén még több termékkel és könnyítő funkcióval bővült a nyomtatott és digitális katalógus egyaránt. Emellett számos környezettudatos termékkel gazdagodott k kínálatunk- ezek a katalógus elején kaptak helyet.

A KÉK irodaszer katalógus nem tartalmaz árakat. Az árak a gyorskeresés funkcióval áruházunkban pillanatok alatt lekérhetők, csupán a katalógusban feltüntetett rendelési kódot kell a keresőmezőbe írni.

A tartalomjegyzék színkód alapú. Ez elősegíti, hogy az adott kategóriát a nyomtatott változatban is gyorsan megtaláljuk.

Amennyiben egy bizonyos márkát keres, a színkódos tartalomjegyzék és a márkák szerinti útmutató együttes használatát ajánljuk. A színek és adatok alapján gyorsan megtalálja a kedvenc márkáihoz tartozó termékeket, termékcsaládokat.

Ha konkrétan tudja, milyen terméket keres - márkától függetlenül -, az irodaszer katalógus végén a betűrendes kereső a legmegfelelőbb megoldás.

Rendelési kód alapján is gyorsan kikereshető egy-egy termék. A katalógus végén a rendelési kódok betűrendben találhatók, az oldalszám és a cikkszám kíséretében - így percek alatt megtalálható egy termék.

Látható, hogy a KÉK irodaszer katalógus összeállítása során a szerkesztők mindenre gondoltak annak érdekében, hogy Ön a legkisebb időráfordítással megtalálja a keresett terméket.

A KÉK irodaszer katalógus digitális formában is elérhető – a mai online életben a kényelmi funkcióiknak köszönhetően nem véletlenül egyre népszerűbb a virtuálisan lapozható füzet (emellett környezettudatos megoldás is!).

Vélemények
Írja meg a véleményét

Csak regisztrált felhasználók írhatnak véleményt.
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Termék címkék
Termék címkék

Használjon szóközt a címkék elválasztásához. Használjon egyes idézőjeleket(') a kifejezésekhez.