Faxpapírok

Kiemelkedő minőségű faxpapír típusaink a magas minőségi követelmények szerint készülnek. Ez a minőség szükséges a felhasználók számára a hosszú távú és zavartalan működéshez.

Áruházunkban található faxpapír tekercsek szigorúan ellenőrzött gyártási feltételek szerint készülnek. Ennek eredményeként minden nálunk kapható faxpapír tekercs rendkívül tartós, finom felületű és porlódásmentes. A kiváló minőségű faxpapír megkíméli a faxgép hőfejét, valamint a papírtovábbító mechanikát. Ez az alapja, hogy biztosítsuk eszközeink számára a hosszú élettartamot.

Az alábbiakban megtalálható faxpapír tekercsek mindegyike UV védelemmel és vízzáró csomagolással van ellátva. Így a gyártás során megalapozott kiváló minőség a szállítás és raktározás ideje alatt sem gyengül. Minden faxpapír tekercs újrahasznosított papírdobozba kerül szállítás előtt. Ezzel is elköteleződünk a környezetvédelem mellett.

Minden faxpapír tekercs pontos gyártási dátummal rendelkezik, ami a csomagoláson feltüntetésre került.

Amennyiben nem találja faxgépéhez illeszkedő faxpapír típust, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk a választásban!

1 Termék

elem

1 Termék

elem