Nyomtató- és másolópapírok

Annak ellenére, hogy digitális világban élünk, papírra minden körülmények között szükség van privát életünkben és irodánkban egyaránt.

A legáltalánosabb irodai szükséglet papír tekintetében a nyomtatópapír és a másolópapír, ám ezeknek a termékeknek is rengeteg válfaja van. A másolópapír és a nyomtatópapír három legfontosabb jellemzője a vastagsága, illetve a súlya, a színe és a mérete. Áruházunkban különböző márkájú és minőségű másolópapír típusok találhatók.

Az említett típusokon kívül speciális igényeket is igyekszünk kielégíteni. Áruházunkban megtalálhatók a különböző mérnöki papírok és pauszpapírok.

Az igények egyrészről nyomtatótól, másoló készülékektől függnek, ám ezen kívül saját igényeink is nagy szerepet játszanak a papírhasználat területén. Éppen ezért hoztunk létre igen széles választékot, hogy ne csak a technikai háttér határozza meg az Ön igényeit, hanem szabadon választhasson kedve szerint.

Különösen nagy kínálattal bír a színes másolópapír kategóriánk, ahol a pasztelltől az élénk színekig minden árnyalat megtalálható.

1-12-ig Össz.: 126

elem

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12-ig Össz.: 126

elem

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5