Iratmegsemmisítő, mely

MAGÁTÓL TESZI A DOLGÁT!

Sokszor gondolkodás nélkül dobunk ki egy csekket, egy rosszul kinyomtatott oldalt, egy már nem aktuális szerződést a kukába. Ilyenkor nem mindig gondoljuk végig, hogy az adott dokumentum vajon tartalmaz-e számlaadatokat vagy egyéb érzékeny információt. Gyakran gondoljuk úgy, hogy ha nem szeretnénk, hogy papírjaink idegen kézbe kerüljenek és visszaéljenek a rajtuk szereplő adatokkal, elég, ha összetépjük őket. Ki gondolná, hogy van olyan, aki foglalkozik a „kirakós” összeállításával? (Meglepő vagy sem: Van ilyen!)

A REXEL „Optimum Autofeed” iratmegsemmisítők segítségével egy pillanat alatt megszabadulhatunk az összes bizalmas információt tartalmazó irattól, anélkül, hogy aggódnunk kellene, hogy illetéktelen személyek tudomására juthat a tartalmuk.

Nagyobb iratkötegek megsemmisítése során a Rexel Optimum automata készülékekkel történő iratmegsemmisítés bizonyítottan 98%-kal kevesebb időt igényel a hagyományos, manuális készülékek használatához képest. Vásároljon Rexel Optimum automata iratmegsemmisítőt* és most megajándékozzuk egy Rexel Secure iratmegsemmisítővel, melyet akár otthon is kényelmesen használhat számlák, szerződések, banki kimutatások és egyéb személyes adatot tartalmazó irat megsemmisítéséhez. (* A promócióban részt vevő Optimum modellek: 100X, 100M, 130X, 130M, 150X, 150M, 225X, 225M, 300X, 300M, 600X, 600M, 750X, 750M)

A Rexel „Secure X6” iratmegsemmisítő termékcsalád ideális otthoni használatra a személyes és bizalmas információkat tartalmazó dokumentumok megsemmisítéséhez. A Secure X6 iratmegsemmisítő max. 6 A4 lapot (80g/m2) semmisít meg egyszerre P-4 (4x40mm) konfetti darabokra. Ez a konfetti iratmegsemmisítő kompakt méretének köszönhetően tökéletes otthoni irodákba. Kényelmesen elfér bármely íróasztal alatt, így személyes irodai használatra is ideális. 10L kapacitású hulladéktartállyal.

A promóció 2021. szeptember 1-jétől december 31-áig érvényes. További részéletekért kattintson a gyártó weboldalára: http://www.rexeleurope.com/optimumpromocio

9 Termék

elem

9 Termék

elem