LEITZ Cosy

TEGYE KÖRNYEZETÉT OTTHONOSABBÁ – ÉS MEGAJÁNDÉKOZZUK

A mai világban összemosódnak a munka és a magánélet határai, így a munkanapunk szinte bárhol kezdődhet – vagy folytatódhat. Otthon és iroda: bár igyekeznünk kell a határokat megtartani, nem mindegy, milyen környezetben dolgozunk.

A Leitz Cosy a stílusos beltéri dizájn ötleteket intelligens rendszerezési megoldásokkal párosítja. Az innovatív és sokoldalú termékcsalád ideális, ha rendszerezni szeretné mikrokörnyezetét: legyen az az otthon vagy az iroda (vagy az otthoni iroda) - a minimalista dizájn és a figyelemfelkeltő, matt felületek olyan hangulatot biztosítanak, ami megfelelő a koncentrált munkához.

Vásároljon Leitz Cosy termékeket legalább nettó 8.000Ft értékben, és megajándékozzuk egy Leitz Cosy jegyzetfüzettel. Ha legalább nettó 15.000Ft értékben választ, egy prémium minőségű, rozsdamentes acélból készült Leitz Cosy vizespalackkal lepjük meg - tartsa 7 órán át melegen, vagy 15 órán át hidegen az italát, hogy nyugodt és produktív maradhasson egész nap!

A promóció 2021. április 1-jétől június 30-áig érvényes. További részéletekért kattintson a gyártó weboldalára: https://www.leitz.com/hu-hu/promotions/cosy-promocio/

1-12-ig Össz.: 63

elem

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1-12-ig Össz.: 63

elem

Oldal:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5